Syrinx

laten mens en machine met elkaar communiceren via innovatieve touch-screen besturingen en leveren diverse systemen voor het monitoren van cruciale onderdelen in de (rail-)infrastructuur. Tevens is er veel kennis op het gebied van meten, wegen, doseren en omzetten van signalen met hoge nauwkeurigheid en onder moeilijke omstandigheden.

Syrinx verricht onderzoek, ontwikkelt en produceert maatwerk elektronica en (embedded) software voor een scala aan toepassingen in de industrie. Onze klanten komen uit een breed veld van toepassingen. Weegindicatoren kunnen worden toegepast op het gebied van bewaking en monitoring van wisselverwarmingssystemen en spoorwegtunnel-noodverlichtingssystemen. Daarnaast kunnen de indicatoren verwerkt worden in doseersystemen voor de kunststof spuitgiet industrie, waarbij Syrinx de complete range (touchscreen) controllers (hard- en software) kan leveren. Deze applicatie is een mooi voorbeeld van de continue innovatie die Syrinx doorvoert, waardoor de klant al jarenlang wereldwijd toonaangevend is in haar marktsegment en jaar na jaar de omzet ziet groeien. Andere toepassingen liggen op het gebied van ultra-precisie corrosie meetsystemen, controllers voor de verpakkingsindustrie en weegelektronica.

Syrinx heeft ruime ervaring met het internationale werkveld. Specifieke eisen op het gebied van certificering hoeven geen problemen op te leveren. Zo hebben ze ruime ervaring met CE en UL certificering.

Bekijk ons maatwerk