Kulite

Wereldwijd wordt Kulite Semiconductor Products Inc. erkend als de leidende naam in de omzettechnologie. Het behoudt zijn voorsprong met waakzaam onderzoek, ingenieuze ontwerpen en een vooruitstrevende geest.

Kulite, met meer dan 350 patenten, heeft krachtige, geavanceerde producten ontwikkeld, waaronder transducers voor extreme en barre milieuomstandigheden in talloze sectoren en industrieën over de hele wereld. De voortdurende investeringen van Kulite in onderzoek en ontwikkeling hebben geleid tot baanbrekende nieuwe detectietechnologieën en de verbetering van bestaande producten in de lucht- en ruimtevaartindustrie, de automobielsector, de militaire sector, marine en procesbesturing.

Als eerste leverancier, ontwerper en fabrikant van zowel commerciële als militaire vliegtuigtoepassingen, bracht Kulite in zijn eentje een revolutie teweeg in de druktransducer, luchtvaartindustrie. De beproefde technologie van het bedrijf vertaalt zich ook naar andere vormen van transport. In samenwerking met autotechnici ontwerpt Kulite transducers voor het testen en meten van de druk voor de competitieve racecircuits van Formule 1 en IndyCar.

GEAVANCEERDE TECHNOLOGIE VOOR GEAVANCEERDE PRESTATIES

Het hart van de Kulite-drukomvormer is de piëzoresistieve siliciumsensor. Het is geëvolueerd van een eenvoudige rekstrooksensor naar de hightech, diëlektrisch geïsoleerde, silicium-op-isolator (SOI) sensor die tegenwoordig wordt gebruikt. Kulite heeft sindsdien de revolutionaire Leadless Sensor ontwikkeld, een SOI-sensor zonder gouden leads. De loodvrije sensor maakt het mogelijk de sensor te gebruiken in omgevingen met hoge trillingen, hoge versnellingen en hoge temperaturen.
Kulite werkt momenteel aan de ontwikkeling van nieuwe sensormaterialen voor de volgende generatie druksensoren, terwijl de SOI-druksensortechnologie verder wordt ontwikkeld voor nog hogere prestaties.

Voortdurende investeringen in onderzoek en ontwikkeling hebben geleid tot het pionieren van nieuwe sensortechnologieën en de verbetering van bestaande producten. ‘S Werelds kleinste druktransducers, drukscanners, digitale outputtransducers, zeer nauwkeurige signaalconditioners, hoge temperatuur flatpacks die worden gebruikt voor vliegproeven, compressor- en verbrandingsinstabiliteitsmeting en hoge temperatuurelektronica zijn slechts een kleine greep uit de belangrijkste ontwikkelingen van Kulite. Kulite streeft ernaar niet alleen ‘s werelds beste transducers te ontwikkelen, maar ook onze klanten te helpen de best mogelijke metingen te doen.
Met meer dan 350 patenten houdt Kulite de vinger aan de pols van de industrie en ontwerpt en fabriceert hij met trots alle producten op het wereldwijde hoofdkantoor in Leonia, New Jersey

Ga hier naar de Product adviser