Dinacell

Sinds 1994 heeft Dinacell Electrónica verschillende projecten op het gebied van loadcells ontwikkeld met toepassingen in verschillende industriële sectoren, zoals kranen, auto-industrie, industriële weging, silo’s en liften. Ons werk omvat het hele proces van een weegsysteem voor laden, inclusief het ontwerp en de fabricage van de loadcellen, evenals de elektronische apparaten zoals displays en controllers.

Het bedrijf, gevestigd in Madrid (Spanje), heeft een wereldwijde distributie met producten van hoge kwaliteit met zeer concurrerende prijzen.
Dinacell rekent op gekwalificeerde en competente mensen die met hun ruime ervaring, ongeveer 20 jaar, bijdragen aan de voortdurende verbetering en ontwikkeling van het bedrijf om het naar de top te brengen. Onlangs heeft de fabrikant van krachtopnemers de kwaliteit van de producten verbeterd door moderne installaties te installeren die voldoen aan de ESD-vereisten, evenals gekwalificeerd personeel dat werkt volgens de IPC-normen. Dit maakt een betere kwaliteitscontrole mogelijk in elke stap van het productieproces.

Bekijk ons maatwerk