Advies en Service

Advies en Service

Advies
Het inbouwen van loadcells vereist kennis van mechanica. Wij hebben deze kennis en die delen wij graag met onze klanten. Heeft u een weegtoepassing en wilt u advies over het gebruik of inbouwen van loadcells? Wij komen graag bij u langs om u te informeren over de mogelijkheden. Bent u ook op zoek naar weegelektronica? Ook hiervoor hebben wij diverse oplossingen. Uiteraard kosten deze adviezen u niets.

Service
Voor een groot deel van onze klanten doen wij meer dan alleen het leveren van weegcomponenten en druksensoren. Zo verzorgen wij ook:

  • Het aansluiten en afregelen van elektronica op de sensoren, indien gewenst met ISO-certificaat.
  • Het aanpassen van kabels en deze voorzien van connectoren.
  • Het aanhouden van voorraden.

Bel ons
Wilt u meer informatie, of wilt u een afspraak plannen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Load Cell onderhoud

Heeft uw loadcell onderhoud nodig? Wij kunnen u daarmee helpen. Wij hebben een uitgebreide servicedienst. Wij verzorgen standaard serviceonderhoud, maar doen ook reparaties en kallibraties van loadcells. Daarvoor hoeft u niet per se klant te zijn. Ook wanneer u nog niet bij ons bekend bent kunt u bij ons terecht met uw loadcell voor onderhoud.

Vervangende apparatuur
Mocht uw load cell onverhoopt niet te repareren zijn dan hebben wij een uitgebreid assortiment aan vervangende apparatuur. Wij zijn dealer van onder meer Celtron, Kulite en Sensortronics. Wij hebben loadcells voor veel uiteenlopende toepassingen.

Direct service?

Uw load cell heeft nu direct onderhoud nodig? Bel ons dan op 088-4224440. Wanneer u vragen heeft over onze servicedienst kunt u ook ons contactformulier in vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.